Hírek > Újjászületett a SportHíradó!
Külsőleg és belsőleg is megújult a SportHirado.hu! A látványos, friss dizájn mellett rengeteg érdekes és hasznos funkcióval bővült az élő sportoldal.

A sportrajongók kedvelt internetes újsága ezután is percről percre követi az aktuális eseményeket, egész rovatot szentelve a fontosabb sporteseményeknek, kiemelt helyet biztosítva az élő közvetítéseknek, a fogadási tippeknek (Napi Tuti), háttérinformációknak. A SportHirado.hu a megújulása után is megtartja eddigi értékeit: a labdarúgás mellett a kézilabdával (kézilabda.hu), a tenisszel, az F1–gyel, a kerékpárral (Bringahirado.hu) és a magyar sikersportágakkal foglalkozik kiemelten.

Jelentős javulást érezhetnek a regisztrált felhasználók a honlap funkcióiban is: például az adatlapjukon ezután megjelölhetik kedvenc csapatukat, a fórumban pedig plusz és mínuszjellel értékelhetik mások hozzászólásait.  A SportHirado.hu rendszeres látogatói egy új ranglistán is feljebb juthatnak: kommentárjaikkal egyre magasabb és magasabb helyezést érhetnek el maguknak. Az interaktivitást szolgálja, hogy a SportHirado.hu majd ötvenezres facebook rajongói táborának tagjai, ha regisztrálnak, akkor 12 sztárcsapat skinjéből választhatják ki a nekik leginkább tetszőt.

„A célunk ugyanaz, a sport és a nemzetközi futball fanatikusait szeretnénk elkényeztetni élő közvetítésekkel, videókkal, klubhíradóval, sztárhíradóval, átigazolási hírekkel, érdekes pletykákkal, játékokkal, hogy csak a legfontosabbakat említsük.  Jövőre labdarúgó Eb és olimpia, tehát a sport újra főszerephez juthat a neten és mi szeretnék megfelelni ennek a kihívásnak.” – nyilatkozták az oldal szerkesztői a megújulásról.


HU
EN