Hírek > A Gentleman Magazine a legjobb!
Most már hivatalos: Magyarország legjobb férfimagazinja a Gentleman. A Generál Média negyedévente megjelenő exkluzív kiadványa a Kreatív Csoport Magazin Mánia díjkiosztóján kapta meg a címet.


A titulusnak már hagyománya van: negyedik alkalommal osztották ki különböző kategóriákban a legszebb (azaz a legjobb designnal ellátott) magazinoknak járó oklevelet. Erős mezőny volt: 33 nevezőből a szakmai zsűri 13 esélyest választott ki, ebből 10 kiadvány díjat, 3 pedig oklevelet kapott.

A nyertes munkákat a Pálfi György, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem docense által vezetett zsűri értékelte, amelynek tagja volt Pőcze Balázs, a Mito kreatívigazgatója, Királyfalvi Károly grafikus, Szörnyi Krisztina, a Hvg Extra főszerkesztője, Fekete Attila, a Blikk művészeti vezetője és Szigeti Péter, a Kreatív főszerkesztője.

Fotó: Kreatív

A Gentleman Magazine díját Holman Endre, a Generál Média Kft. ügyvezető igazgatója és Siklós Erik lapigazgató vette át. A többi díjazottat és az átadásról készült képgalériát a Kreatív oldalán tekintheti meg.
HU
EN