Hírek > Megújult oldalak
A Generál Média számára kiemelten fontos, hogy a több mint 4 millió regisztrált felhasználójának minőségi szolgáltatást nyújtson – legyen szó akár a weboldalak tartalmáról vagy arculatáról. A cégcsoport rugalmas és felhasználóbarát filozófiájának megfelelően az oldalak folyamatosan gazdagodnak, lépést tartva az internet napról-napra változó világával.
A napokban több népszerű weboldal is új köntöst kapott: a több, mint 223 000 ezer felhasználót csokorba gyűjtő Donna.hu női közösségi portál; az ország egyik leglátogatottabb virtuális randizónája, a Talalka.hu, valamint a kis-és középvállalkozásokat megcélzó Sikeres.hu is. Az arculatváltás fő célja az oldalak átláthatóbbá tétele volt, a meglévő tartalmi értékek megőrzése mellett.
A Donna.hu-n az újítások között szerepel a közösségi funkciók egy oldalra gyűjtése és a fórumrendszer egyszerűbbé tétele: a felhasználók ezentúl nemcsak a témák, hanem a hozzászólások szerint is tudnak majd keresni. Webchat-tel bővülve hamarosan megújul az oldal chat funkciója és a képeslapküldési lehetőség is könnyebben kezelhető lesz. A megújulás kapcsán, meglepetésként, szerdától két napig Németh Ági, a Donna.hu asztrológusa tart majd élő, ingyenes tanácsadást az érdeklődők számára.
A Talalka.hu és Sikeres.hu esetében egyelőre csak a design megváltoztatására került sor, a kapcsolódó tartalmi és funkcionális fejlesztések a közeljövőben várhatóak.
Újdonság továbbá, hogy a felhasználók egy izgalmas, interaktív szolgáltatással is találkozhatnak a divat.hu/stylist oldalon. A játékos és stílusos alkalmazásnak köszönhetően a divat kedvelői közel 6000, különböző irányzatú divattermékből válogatva állíthatnak össze maguknak trendi szetteket, a saját ízlésüknek megfelelően.
HU
EN