Hírek > Megújult a chat.hu!
Új ruhában pompázik sokunk régi kedves ismerőse, a Chat.hu. A hazai web egyik veteránja immáron szebb külsővel és megújult kezelőfelülettel várja a látogatókat. Bár meglehetősen régi, biztos pontja a magyar online világnak, a Chat.hu is halad a korral.

Ennek köszönhetően új, a mai trendeknek megfelelő dizájnt kapott az oldal, de nemcsak a külső frissült, a motorháztető alatt is akad pár változtatás. Az átgyúrt kezelőfelület módosításait a felhasználói visszajelzések alapján hajtották végre a fejlesztők, hogy az egyes funkciók még jobban kézre álljanak, mint eddig. Adatvédelmi okokból a feltöltött képek hozzáférhetősége is ellenőrizhetőbb, átláthatóbb lett. Így mindenki gondoskodhat róla, hogy a fotói ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

A Chat.hu közel másfél milliós felhasználói táborában lényegében valamennyi korosztály képviselteti magát, az oldalon mindenki kellemes kikapcsolódásra számíthat. Az új felület azonban még nem minden.

A fejlesztőgárda nem fog hátradőlni, az oldal több meglepetést is tartogat még a tarsolyában. A közeljövőben további hasznos újdonságokkal és fejlesztésekkel igyekeznek majd a felhasználók zavartalan szórakozását kiszolgálni.
HU
EN