Cotcot.hu

A Generál Média Kft. portfoliójának legújabb tagja: a cotcot.hu elsődlegesen a 18-29 év közötti stílusos, érdeklődő, laza nőket célozza meg, akiket egyaránt érdekelnek a nőies és komoly témák az élet minden területéről.

A cotcot.hu egy olyan női közösségi oldal, ahol a felhasználók naprakészen juthatnak hírekhez a világból szinte minden témában, miközben lehetőségük nyílik számtalan más felhasználóval megismerkedni az oldal közösségi részén keresztül.
A cotcot.hu oldalán jelenleg átlagosan napi 20-30 ezer egyedi látogató fordul meg rendszeresen.
Éppen ezért a cotcot az online téren kívül is igyekszik kapcsolatot fenntartani az olvasóival az olyan rendezvényeken, mint a cotcot Bazár és más közösségi események.
A személyre szabott funkcióknak, designos életmódmagazin jellegnek, friss, közvetlen tartalomnak köszönhetően ezen az oldalon mindenki megtalálja azon tartalmakat, melyek leginkább kielégítik olvasói és felhasználói igényeit. A már meglévő sikeres alkalmazásokat működtetve és továbbfejlesztve a Generál Média Kft. – mint új tulajdonos - igyekszik a jövőben is a már megszokott, kiemelkedő színvonalat nyújtani a cotcot.hu régi és új felhasználói és partnerei számára.

HU
EN