Fashion.hu

A Fashion.hu oldalon a látogató mindent megtalálhat, ami a hazai és külföldi divattal kapcsolatos. Az aktuális trendektől kezdve a divatvilág eseményein keresztül, a divatszakma részletes bemutatásáig minden nagyító alá kerül. A tartalom nem csupán olvasmányos és érdekes, de gyakorlati szempontból is rendkívül hasznos. Az írások, tanácsok segítenek megtalálni mindenkinek saját stílusát, az alkatához illő ruhadarabokat, az egymáshoz illő színeket, a különböző alkalmakra a megfelelő öltözékeket. Megtanít sminkelni és frizurát készíteni, ruhatárat felépíteni és okosan követni a divatot. Bemutatja az üzletek választékát, segít abban, hogy a látogatókból elégedett, tudatos vásárlók legyenek.

Az ötletet ezúttal is a felhasználói igények adták, a magyar internetes piacról ugyanis hiányoznak a divattal foglalkozó közösségi oldalak. Ezt az űrt próbálja betölteni a Fashion.hu.
A Divat.hu oldaltól elsősorban tartalmilag különbözik. Míg a divat.hu az általánosabb, közismertebb, mindenki számára elérhető márkákkal foglalkozik, a fashion.hu kizárólag a luxuscikkeket és a minőségi prémium márkákat veszi górcső alá. A portálok hasznosak mindazok számára, akik jártasak a divatos öltözékek és kiegészítők világában, de azok számára is részletes eligazítást nyújt, akik saját stílusukat keresik, esetleg az alkatukhoz leginkább illő ruhadarabokat szeretnék kiválasztani összehangolva a legújabb irányzatokkal.

A Fashion.hu egyedi jellegét interaktivitása, valamint minőségi szolgáltatásai biztosítják, ugyanakkor játékosságával is fenntartja az érdeklődők figyelmét. Valamennyi felhasználó a regisztrációt követően automatikusan kap egy virtuális gardróbszekrényt, ahová mindenki a saját ízlésének megfelelő ruhadarabot akaszthat be, de egymásnak is lehet küldeni ruhákat a folyamatosan frissülő termékkatalógusból. Így nemcsak teljes képet kapunk egymás ízléséről, de másokat is meglephetünk egy-egy új ruhadarabbal, kiegészítővel.

A divatszakmát teljes mértékben lefedő portálok a következő hetekben további újdonságokkal bővülnek. Mindkét oldalon egy lista lesz elérhető, amely felsorolja valamennyi ismert modellt, divatházat, ill. ügynökséget, melyek közül mindegyik önálló adatlappal rendelkezik majd. Az egyes ügynökségek profiljain rajta lesznek, hogy kik a résztvevői, és fordítva, emellett pedig fotósokat, stylist-okat is megismerhetünk. Így teljes mértékben átjárhatóvá válik a kapcsolat a divatszakma és annak résztvevői között.
A divat.hu és fashion.hu oldalak garantáltan hozzájárulnak ahhoz, hogy teljes képet kapjunk mind a hazai, mind a nemzetközi divatszakmáról, továbbá megtaláljuk a saját stílusunknak és hangulatunknak megfelelő öltözékeket.

HU
EN