Tech.hu

A tech.hu a mai technológiai fejlesztések és eszközök szórakoztató oldalát mutatja be a felhasználóknak, a mély szakmai tudást és érdeklődést feltételező szakszavakat és terminusokat elhagyva, inkább konyhanyelven, humorral fűszerezve.
A tech.hu felépítése egy blogra hasonlít, ám itt az elismert külföldi oldalakhoz hasonlóan, komoly szerkesztőségi tartalmakat talál az oldalra látogató.

A tech.hu-n is kiemelkedő szerepet kapnak a közösségi funkciók. A regisztrált felhasználók virtuális „ketyereparkot” hozhatnak létre, ahol az oldalon található több száz termékből kiválaszthatja álmai „ketyeréit”, sőt ezeket a virtuális eszközöket értékelheti, módosíthatja így alakítva ki Magyarország legnagyobb termékadatbázisát, szigorúan a felhasználó visszajelzések alapján rangsorolva, értékelve.

A tech.hu komoly hangsúlyt fektet a hazai boltok polcain megtalálható, és megvásárolható eszközökre épp ezért a felhasználók rengeteg tesztet olvashatnak, sőt akár nézhetnek is, hiszen a tech.hu-n egyedülálló módon a videó is komoly szerepet kap.

Idén nyáron a humor, a konyhanyelv és a technológia egyesül a tech.hu-n.

HU
EN